Hinnasto

Suunnittelun hinta määräytyy aina sisällön ja laajuuden mukaan. Ensimmäinen tapaaminen joko Laakean toimistolla tai kotonasi on aina ilmainen. Sen aikana kartoitamme suunnittelutarpeesi ja käynnin pohjalta annan työstä tarjouksen. Pienemmät toimeksiannot laskutetaan tuntiperusteisesti. Pyydä rohkeasti tarjous suunnittelusta tarpeesi mukaan!

NEUVONTAKÄYNTI 195€

Neuvontakäynnillä tulen kotiisi paikan päälle ja käymme yhdessä läpi kotisi ongelmakohtia. Parin kolmen tunnin aikana voimme ideoida yhdessä, valita sopivia maalisävyjä tai vaikka kokeilla uutta järjestystä. Keskustelujemme pohjalta laadin yhteenvedon käynnistä ja lähetän sen sinulle sähköpostitse. Neuvontakäynnistä voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa. Ehdottomasti hintansa väärti!

PINTAMATERIAALISUUNNITELMA 295€ / huone

Pintamateriaalisuunnitelma käsittää yhden kuiviksi tiloiksi luokiteltavan huoneen pintamateriaalien suunnittelun. Se sisältää kaikki tarvittavat maali-, tapetti-, paneeli- ja listamääritykset. Mikäli samaa suunnitelmaa käytetään useammassa huoneessa, veloitetaan muista huoneista +30% / huone. Suunnitelma palautetaan kirjallisena ja se sisältää työohjeet. Hinta sisältää myös neuvontapalvelun työn toteutuksen aikana.

PINTAMATERIAALISUUNNITELMA, KYLPYHUONE JA SAUNA 595€

Kylpyhuonesuunnitelma sisältää kaikki laatta-, sauma- ja paneelimääritykset sekä valaistussuunnitelman, myös saunaan. Laudemallin suunnittelusta pyydä erillinen tarjous.

UUDISOMAKOTITALON SISUSTUSSUUNNITELMA 1495€

Uudiskohteissa on sitä parempi, mitä aiemmin alamme yhteistyön. Konsultoin mielelläni jo piirustusvaiheessa, jolloin varmimmin saadaan tiloista toimivat. Uudiskohdesuunnitelma sisältää kuivien ja kosteiden tilojen pintamateriaalimääritykset, huonekortin ja työohjeet rakentajalle, tarvittavat työmaakäynnit sekä tarvittaessa konsultoin myös laadittua sähkösuunnitelmaa, myös ulkovalaistuksen osalta.

OMEGA-KEITTIÖT KIINTOKALUSTESUUNNITELMA 0€

Käyn kotonasi mittaus- ja suunnittelukäynnillä ja laadin toiveidenne pohjalta kiintokalustetarjouksen. Voimme myös tavata toimistollani tai teitä lähimpänä olevassa Omega-keittiöiden myymälässä. Saat tarjouksen aina kirjallisena (ei sisällä kalustekuvia). Tarjous ei velvoita tilaamaan.

LOGOSUUNNITTELU 295€

Suunnittelen yrityksenne imagoa ja palveluita vastaavan logon, jota voitte ylpeydellä käyttää kaikessa markkinoinnissanne. Suunnitelma sisältää logon ja sen värimääritykset sekä mustavalkoversion.

SUUNNITTELUTYÖ 57€ / h

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %. Hinnat voimassa vuoden 2018 loppuun ja max. 60km Haapajärveltä.